• Познати сме по нашиот висок квалитет.

  Ние сме специјализирани во повеќе Услуги

  Нашата компанија е семејна сопственост и управувана деловна активност. Инсталираме подови од 1996 година и сите активности поврзани со нив.
 • Познати сме по одличните услуги.

  Ги завршуваме работите брзо и професионално

  Пристапот со кој работиме се базира на професионалност и квалитетни усуги.
 • Партнери сме со
     

Ние инсталираме подови уште од 1996
и имаме поставено подови во преку 100,000
Апартматни & Домови!!

Работиме професионално од самиот почеток. Нудиме квалитетен материјал, лакови, лепаци и најдобрите работници кои се грижат да добиете врвен квалитет за кратко време.

Добредојде на нашата страна

Спојот на професионалност, квалитетни материјали, брза услуга и прецизност е одлика на нашата компанија.
За повеќе информации Кликни тука!

Проекти

За повеќе проекти Кликни тука!
 • Сите
 • Ентериер
 • Згради
 • Изработка

Партнери & Клиенти

Прочитај мислење од наши клиенти и соработници