logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Масивен готов лакиран паркет

Потекло: Африка

Масивниот класичен паркет Масарандуба го карактеризираат голем број предности:
  • Цврстина на  дрвото по Бринел скалата: 5,7 (многу тврдо);
  • Погоден е како паркет за купатила и декинг - подлога за тераси;
  • Претставува најдобра природна подлога, топлинска и звучна изолација, лесно се одржува и може повеќепати да се обновува, струга и лакира.
Негова главна карактеристика е трајноста.

Димензии
400-1500x90x15 mm