logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Рустикалните подови ADMONTER се врв на техничко технолошките достигнувања во производството на подни облоги од дрво. Даските АDMONTER се единствени, ја враќаат топлината и го збогатуваат просторот. Ја изразуваат и истакнуваат индивидуалноста на поединецот.

Сите паркети Admonter имат PEFC сертификат, IBR сертификат и 30 години гаранција.

Импресивен дел од природата-причината зошто Admonter паркетите изгледаат така посебно е во површинскиот масивен слој на даската кој е произведен од едно парче дрво кое прави една целина и изгледа преубаво. Само 2% од стеблото е доволно квалитетно за изработка на Admonter даска. Не постојат 2 исти даски, секоја е уникатна. Префинетата структура ги открива годините на стеблото и годишното време и во вашиот дом ја внесува скриената душа на дрвото и енергијата на шумата.
Admonter ексклузивните паркети се многу стабилни и имаат натпросечна димензиска стабилност, што се покажува со минималната работа на даските. Admonter рустикалните даски се паркети со строга контрола на квалитетот која од сортирањето на сировиот матријал до изработка на конечниот производ опфаќа 15 контроли.
Одлучете се за Admonter ексклузивниот паркет и нема да згрешите.

ДИМЕНЗИИ: 1850/2000 x 138/154/158/188/192/236/240 x 15 mm

ПРЕЗЕМИ: ADMONTER каталог на производи (англиски јазик).

 

 

Галерија