logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

... За сите кој мечтаат за под со карактер.


Домот е простор на кој му даваме сопствен потпис и кој би требало да биде одраз нашиот карактер. Секој детаљ кој го внесуваме во него ја рефлектира нашата личност, желби и потреби. Во која мера подовите како основа низ кој све друго се компонира, влијае на создавање на единствен карактер на просторот? Одговорот е јасен - во голема! Трослојниот паркет Dream Collection е инспириран од природната убавина на островите од светот втемелен низ 19 различни виводви на паркети произведени од храстово дрво.

Димензија: 1860x189x15 мм

ПРЕЗЕМИ: Dream Collection каталог на производи (англиски јазик).

 

Галерија