logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

LOBA Logo RGB transparent

 

Водечки германски производител на водени лакови, уља и средства за чистење и одржување на паркет и дрвени подови.

 

 

  prezentacija

  Нашата компанија е екслузивен застапник и дистрибутер на ЛОБА за Македонија

 

Architecture & Planning  - Кликнете тука

 

 

Loba каталог 2017

catalogue-loba-2017