logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Дабот е најкористен вид дрво за изработка на дрвени подови. Квалитетот на славонскиот даб е познат и признаен во целиот свет. Самото дрво  има изразена жива структура и боја и претставува традиционален, класичен избор и како таков е одличен за секој простор.

Дабовиот паркет со висок квалитет со своите чворови и годови ги истакнува природните убавини на хрватските шуми...