logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Буката е најраспространет вид шумско дрво во Хрватска. Буковото дрво има светла крем-розова боја. Буката е тврдо дрво, има висока отпорност, се прилагодува на најразлични барања и добро се вклопува со другите матријали во внатрешното уредување. Доколку барате отпорен вид дрво, а истовремено и модерен паркет, буката можеби е вистинскиот избор за Вас.

Висококвалитетен паркет кој со својата текстура го внесува вистинското чувство на природа во вашиот дом...