logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Паркетните даски се сè почесто барани заради уредување на ентериерот во традиционалниот стил на живеење и со нивната масивност и цврстина претставуваат знак на префинет вкус.

Врвни дабови подови кои ја истакнуваат природата и специфичниот стогодишен раст на стеблото...