logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Во нашите  домови  сѐ почесто  се  сретнуваат паркетни подови изработени од егзотични видови дрво. Се работи за дрво кое доаѓа од сите делови на светот и се карактеризира со голема цврстина и отпорност.

Во нашата програма ги имаме следниве егзотични паркети: Iroko, Wenge, Doussie, Padouk, Ipe Lapacho , Мerbau, Afromosia, Walnut, Cherry, Maple и Мassaranduba готов лакиран паркет.

Нивните димензии се:
400-150x90x15 mm
400-1500x90x20 mm