logo2
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Потекло : Конго

Главна карактеристика на видот Wenge е неговата темна боја, која според многумина, не е за уредување на помали простори, но совршен е за сериозните, големи простори како што се: сали, хотели, канцеларии...